Manisa 1 Şubesi

Memur-Sen Şehzadeler ve Yunus Emre Kaymakamlarını Ziyaret Etti

 

Manisa Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu ve diğer Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı il başkanları, Şehzadeler ve Yunus Emre Kaymakamlarını ziyaret etti.

 

Büro Memur-Sen Başkanı Murat Özkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Öztürk ve Yaşar Şah, Diyanet-Sen Başkanı Ahmet Özdemir, Genç Memur-Sen Başkanı Mesut Öner, Eğitim Bir-Sen Şehzadeler İlçesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dağdelen ve Kadınlar Komisyonu Başkanı Mehtap Şirin’in katılımıyla gerçekleşen nezaket ziyaretinde Kaymakam İsmail Çorumluoğlu ve Kaymakam Yüksel Topal’a birer çiçek takdim eden Sofuoğlu, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

 

Manisa Memur-Sen Konfederasyonu ve çalışmaları konusunda açıklamalarda bulunan Sofuoğlu, üyelerinin haklarını savunurken bir yandan da ülkemizin demokratikleşmesine katkıda bulunarak çok önemli bir görevi ifa ettiklerini, bunu yaparken de devletimize zarar vermeden kaldırım taşı söküp vitrin camı kırmadan yaptıklarını, bu yüzden toplumun büyük bir kısmının teveccühünü kazandıklarını söyledi. On bir iş kolunda yetkili sendika olduklarını söyleyen Sofuoğlu, her geçen gün üye sayılarının artarak Manisa’da on üç bin üye sayısına ulaştıklarını kaydetti.

 

Şehzadeler İlçesi Kaymakamı Çorumluoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Toplumda seçilmiş ve atanmış kişiler olarak hepimiz topluma hizmet etmek için çalışıyoruz. Manisa’da sendikaların ve STK’ların güçlü olduğunu görüyorum. Ülkemizin bütünlüğü doğrultusunda bu çalışmaları destekliyoruz” dedi.

 

Yunus Emre İlçesi Kaymakamı Yüksel TOPAL da, bu nazik ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek “Hepimiz burada kamu yararına çalışıyoruz. Önemli olan şahıslar değil sunulan hizmettir. Amaç doğruyu aramak. Yapıcı, olumlu, çözüme yönelik her türlü teklife açığız. Diyalog kapısını açık tutmak lazım. Bu şekilde çözülemeyecek sorunumuz yok.” Dedi.

 

Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.