Manisa 1 Şubesi

Manisa Eğitim Bir-Sen Üyelerini

Manisa Eğitim Bir-Sen Şubesi, Milli Eğitim Bakanlığı görevde yükselme ve unvan değişikliğine ilişkin yayınladığı yönetmeliğin ardından üyelerine sınav hazırlığı hizmeti verecek.

 

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, yapılacak görevde yükselme sınavına hazırlıklı olduklarını ve üyelerinin başarıya ulaşmaları doğrultusunda çalıştıklarını söyledi.

 

Sofuoğlu yaptığı açıklamada yoğun bir çalışma sonucunda hazırlanan kitabın üyelere ulaştırılacağını, daha önceki yönetici atama sınavlarında üyelerine yönelik kurslar düzenlediklerini, Sendikalarının Genel Merkezi tarafından tüm üyelere hizmet sunmak amacıyla "Uzaktan Merkezi Eğitim" çalışmalarının da devam ettiğini belirtti. Sofuoğlu, "Genel Merkezimiz aracılığıyla Eğitim Bir-Sen camiasının fedakârlık ve özveriyle çalıştığını, tüm eğitim camiasının da buna şahit olduğunu” kaydetti. Sofuoğlu, “Sınava hazırlık kitabı sadece Eğitim-Bir-Sen üyelerine teşkilatımız aracılığı sunulacak ve Eğitim-Bir-Sen'e üye olmanın avantajı bir kez daha hissedilecek" dedi.