Manisa 1 Şubesi

Eğitimciler İftarda Buluştu

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şubesi Yunusemre ve Şehzadeler ilçesi üyelerine iftar programı düzenledi. Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftara AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Dilşat Ulaş, Eğitim-Bir-Sen Manisa Şubesi Kurucu Başkanı Resul Ersöz, Eğitim-Bir-Sen Manisa Şubesi eski başkanları Abdülnasır Şimşek ve Mehmet Emin Sofuoğlu, Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yunusemre, Şehzadeler İlçe temsilcileri ve Yönetim Kurulu Üyeleri, sendika üyeleri ve ailelerinden oluşan çok sayıda misafir katıldı.

Programda açılış konuşması yapan Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner,” Yıllar bize şunu öğretti: Ülkemiz istikrarı kaybederse, sorunlarımız çözülmez, çoğalır. Mücadele ederek, ter akıtarak elde ettiğimiz kazanımları da kaybetmekle karşı karşıya kalırız. Ülkemizde istikrar sürerse, önümüzde duran sorunları da çözebiliriz. ” diye konuştu.

Sendikal faaliyetlerini sadece özlük haklarıyla sınırlandırmadıklarını kaydeden Öner, “Üyesinin geleceği kadar ülkesinin geleceğini de önceleyen mücadele anlayışını; millet iradesinin ayakta kalmasını, kazanımların hayatta kalmasını, millî kültürün gençlere miras olarak aktarılmasını, eğitimin bir maarif davası olarak algılanmasını çevreleyen bir dönemin sonunda daha da büyüdük, saflarımıza yeni değerler kattık. Kadim medeniyetimizin kök değerlerine bağlı kalarak çalışma hayatının verimliliğinin artması, emeğin hak ettiği değeri bulması, maddi gelişim kadar manevi önceliklerimizin de gündemde kalması için mücadele vermek, istikametin doğruluğu dolayısıyla eninde sonunda başarıya ermektir. ”dedi.

Yaptığı konuşmada istikrarın önemini vurgulayan AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, " Türkiye’nin eğitimde, sağlıkta, insan haklarında, temel hak ve özgürlükler alanında geldiği noktayı geçmişle karşılaştırdığımız zaman, şimdi ki seviyenin çok daha yüksekte olduğunu görmemek gerçekleri inkar etmek olur. Birileri bu ülkeyi karanlığa, 28 Şubat günlerine mahkum etmek istiyor. İnşallah onlara en güzel cevabı 24 Haziran’da vereceğiz. AK Parti olarak Türkiye'nin daha iyi seviyelere yükselmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye 24 Haziran'dan sonra istikrarını perçinlemiş, dünyaya hükmeden, mazlumlara umut olmuş bir ülke olarak yoluna devam edecektir. ”şeklinde konuştu.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli katılımcılarının büyük çoğunluğunun eğitimci olduğu misafirlerin Ramazanlarını ve iftarlarını tebrik ederek,” Başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayınızı ve iftarınızı tebrik ederim. Yaşanan sıkıntıları, coğrafyamızın yaşadığı sıkıntıları, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hep beraber görüyoruz. Güçlü ve büyük bir Türkiye için, büyük bir mücadele vermemiz gerektiğinin hepimiz farkındayız. Cumhurbaşkanımıza ve halkımıza olan sorumluluğumuzu Manisa teşkilatı ve adaylarımız olarak yerine getirip, Manisa’da inşallah yüzde 50+1’in üzerinde, hem milletvekillerimiz için, hem de ilk defa seçeceğimiz Cumhurbaşkanımız için sonuç alacağız. Buna gönülden inanıyoruz. Bunun göstergesi olarak ta Teşkilatımız, alanda tek parti olduğumuzu en güzel şekilde yansıtıyor.” dedi.